History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Copy
460>_11061455
#132. Er det en ting som innsatte lurer på så er det hvorfor folk vil bli betjenter. Røverne har invitert en aspirant inn i studio for å forsøke å få svar på akkurat dette. Og hva skjer når en kriminell blir utsatt for noe kriminelt, går man da til politiet? Det blir diskusjon om tillit til politiet. Og Røverne har fått en overraskende henvendelse fra utsiden om å gjøre noe som man vanligvis ville fått fengsel for.
[PLAY]
460>_12462266
#131. Linn Skåber har tatt turen innom gutta i Oslo Fengsel. Hun er kjent for å være ganske gal på TV, men har hun noen gang brutt loven? Og hvem er det gutta og Linn har som felles bekjent? I Norge dør 260 mennesker av overdose hvert eneste år, det er et forferdelig høyt tall. Hør vår Røver Espens beskjed til alle i miljøet.
[PLAY]
460>_11061455
#130. Røverne har foldet hendene for å be en bønn til Stortinget. Så i denne sendinga skal du få svaret på deres høyeste ønske akkurat nå. Ellers skal du få vite hvorfor man ikke skal sende folk fra fengsel til hospits. Hva som skjer med sort gjeld når du kommer i fengsel. Og hvorfor mange er så redde for å bli glad i andre innsatte under soning.
[PLAY]
460>_12435481
#129. Kunstner Odd Nerdrum er blitt benådet, og slipper derfor å sone i fengsel selv om han har brutt loven. Hva norske innsatte synes om dette får du høre i denne sendinga. Du skal også få høre hvorfor enkelte innsatte elsker cella si. Og om det er mer drama i kvinnefengsel enn i mannefengsel. Og så vi skal høre hvordan innsatte selv mener at straff burde være.
[PLAY]
460>_12423133
#128. Man kan være for dum for fengsel, men er det ok å slippe fengsel fordi man er for smart? Det skal damene i Bredtveit Kvinnefengsel diskutere i denne sendinga fra Røverne. Vi skal bli kjent med en ny Røver, nemlig Chris, og han har gjort et biltyveri litt utenom det vanlige. Og myten som skal bekreftes eller avkreftes denne gangen er: Kan man ta imot gaver og tjenester fra andre innsatte uten at man må utføre ”oppgaver” tilbake?
[PLAY]
460>_10163515
#127. Komiker Dag Sørås er i Røverstudio for å snakke om angst, vold og alkohol. Vi skal bli kjent med vår nye Røver Espen. Og du skal høre hvordan teater kan bli veien ut av rusavhengighet.
[PLAY]
460>_10280347
#126. I denne sendinga tar Røverne for seg porno i kvinnefengsel. Vi skal også høre om hvordan fengselsopphold kan redde liv. Hva innsatte tenker om Eirik Jensen-dommen. Og sist men ikke minst, Røverne har klart det umulige; Framsnakke betjenter.
[PLAY]
460>_12383683
#125. I denne sendinga får du svar på: Hva som skjer når du griner i luftegården. Om været kan gi deg en lettere soning. Hvordan det er å sone på do. Og hvordan man forsøker å hjelpe innsatte som er blitt isolasjonsskada.
[PLAY]
460>_12370936
#124. Røverne har som vanlig tatt ansvar denne uka for å gi innsatte og utsatte det de mener burde ut på lufta. Røver Alex tar en nærmere titt på hvorfor så mange innsatte er aggressive. Røver Noah ønsker å hjelpe andre til et mer balansert indre liv. Røver Fredrik forsøker å gi straffedømte tips til løslatelsen. Røverne på Bredtveit Kvinnefengsel forsøker å forklare hva som skjer med følelsene dine når du kommer i fengsel.
[PLAY]
460>_12360487
#123. Valget er rett rundt hjørnet så vår Røver Fredrik har tatt seg en tur på Stortinget for å snakke med de ulike partiene om hva slags fengselssystem de ønsker i Norge. Og visste du at det ikke er alle innsatte som får lov til å stemme? Damene på Bredtveit er heldigvis ikke blant disse, men kan fortelle deg hvem som er det, og de kan fortelle hvorfor det er annerledes å stemme i fengsel.
[PLAY]

Previous Page  |  Next Page