History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Copy
460>_10280347
#126. I denne sendinga tar Røverne for seg porno i kvinnefengsel. Vi skal også høre om hvordan fengselsopphold kan redde liv. Hva innsatte tenker om Eirik Jensen-dommen. Og sist men ikke minst, Røverne har klart det umulige; Framsnakke betjenter.
[PLAY]
460>_12383683
#125. I denne sendinga får du svar på: Hva som skjer når du griner i luftegården. Om været kan gi deg en lettere soning. Hvordan det er å sone på do. Og hvordan man forsøker å hjelpe innsatte som er blitt isolasjonsskada.
[PLAY]
460>_12370936
#124. Røverne har som vanlig tatt ansvar denne uka for å gi innsatte og utsatte det de mener burde ut på lufta. Røver Alex tar en nærmere titt på hvorfor så mange innsatte er aggressive. Røver Noah ønsker å hjelpe andre til et mer balansert indre liv. Røver Fredrik forsøker å gi straffedømte tips til løslatelsen. Røverne på Bredtveit Kvinnefengsel forsøker å forklare hva som skjer med følelsene dine når du kommer i fengsel.
[PLAY]
460>_12360487
#123. Valget er rett rundt hjørnet så vår Røver Fredrik har tatt seg en tur på Stortinget for å snakke med de ulike partiene om hva slags fengselssystem de ønsker i Norge. Og visste du at det ikke er alle innsatte som får lov til å stemme? Damene på Bredtveit er heldigvis ikke blant disse, men kan fortelle deg hvem som er det, og de kan fortelle hvorfor det er annerledes å stemme i fengsel.
[PLAY]
460>_10280347
#122. Det er statsdop som opptar Røverne denne uka. LAR, eller legemiddelassistert rehabilitering, er medisiner rusavhengige får av staten for å holde opiatavhengigheten i sjakk. Men det er mange utfordringer knytta til dette programmet – spesielt i fengsel. Stigmatisering, overbruk, ulovlig salg og triggere er noen av konsekvensene Røverne ser nærmere på i denne sendinga.
[PLAY]
460>_10175473
#121. Man hører mye om rusmiljøet og det helvete det er å være i det, men hvordan havner man der? Vi skal høre hvordan Fredrik i ung alder ble en del av narkotikaens verden. Røverne i Oslo Fengsel mener at det man leser om det kriminelle miljøet i media, ofte ikke stemmer. I denne sendinga skal du få høre både medias versjon og krimmisversjonen av samme sak. Og skal man tro damene i Bredtveit Kvinnefengsel har det å være mamma i fengsel noen overraskende følger for soninga.
[PLAY]
460>_12323753
#120. «Første dose er gratis, men resten koster deg livet» er en kjent advarsel mot narkotika, men er det egentlig sånn at første dose er gratis? Finn det ut når gutta i Oslo Fengsel tar for seg ukas myte om underverdenen. Og skal man tro Røverne selv, finnes det mange raringer bak murene. Én av disse er vår egen Røver Alex, han skal denne gangen gjøre noe han aldri har gjort før, nemlig spise grønnsaker. Og damene på Bredtveit er klare for å svare på ett viktig spørsmål: Hva slags jobb kan man IKKE få som kriminell.
[PLAY]
460>_12313487
#119. Bør du slå den største og tøffeste fyren når du kommer inn til soning for å sette deg selv i respekt? Det får du svar på når gutta i Oslo Fengsel tar for seg nok en myte om fengselslivet. Damene i Bredtveit Kvinnefengsel kan by på noe litt uten om det vanlige, nemlig en positiv historie om en betjent! Men det blir ikke bare ros denne sendinga, for regjeringas nye strategi for kriminalomsorg får Røverne til å klø seg i huet.
[PLAY]
460>_10163375
#118. Kan man skylde på barndommen sin for at man sitter i fengsel? Det er diskusjonen Røverne i Bredtveit Kvinnefengsel tar denne uka. Vår Røver Fredrik ble tidlig stemplet som problembarn, og havnet raskt i det kriminelle miljøet. I denne episoden deler han sin oppvekst med oss. Og har du lurt på hvorfor det har vært så mange bilbranner i Oslo den siste tiden, så har Røverne svaret.
[PLAY]
460>_12232859
#117. Du har sett han prøve å bli best på å stjele på TV, men i dag er programleder og DJ Abiel Tesfai på besøk i Bredtveit Kvinnefengsel. Hvordan han takler et miniopphold i fengsel og hvem han selv skulle sett i fengsel får du høre i denne splitter nye sendinga fra Røverne. I Oslo Fengsel kan vi høre at det er utfordrende tilstander etter at halve fengselet ble lagt ned. Og du skal også få høre hvordan og hvorfor man gir bøter i det kriminelle miljøet.
[PLAY]

Previous Page  |  Next Page