History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Copy
460>_12117754
#109. De fleste som har begått terrorhandlinger i Europa har sitti i fengsel. I denne sendinga undersøker Røverne nærmere hvorfor innsatte er sårbare for å bli radikalisert. På Bredtveit har forfatter Åsne Seierstad tatt turen innom for å snakke om unge radikaliserte jenter. Og vår egen Røver Nora forteller om da hun selv holdt på å reise ned til Syria.
[PLAY]
460>_12099231
#108. Komiker Atle Antonsen er på besøk denne uka, og du får blant annet vite hvorfor han vil gifte seg med komiker Kristopher Schau. Du får også svaret på om det er sånn at alle som sitter i fengsel blir feite. Og vil du forstå hva krimmisa sier bør du ta deg en lytt denne sendinga for Røverne presenterer en egen kriminelle ordliste.
[PLAY]
460>_12088240
#107. Hva sier man til foreldrene sine når man har drept noen? Det skal Nora fortelle om i denne utgaven av RøverRadion. Det er påske på utsiden av murene, men hva skjer egentlig på innsiden av murene i påsken? Vår innegåendeutegående reporter Heidi har tatt seg en tur ut i luftegården i Bredtveit Fengsel for å sjekke påskestemninga. Og i Oslo Fengsel har Røverne tatt en prat med Betjent Pål om hvordan det er å jobbe i fengsel.
[PLAY]
460>_12073166
#106. Når man bryter norsk lov skal man straffes. I Norge er straffen todelt, for det første skal det være en berøvelse eller innskrenkning av friheten, for det andre skal straffen ha en rehabiliterende effekt, slik at man hindrer ny kriminalitet. Men hvor rehabiliterende er norske fengsler? Skal man tro statistikken og Røverne fungerer norske fengsler mye dårligere enn politikerne og topplederne skal ha det til. Bli med på Røvernes jakt etter en straff som virker!
[PLAY]
460>_12061706
#105. Å være mamma i fengsel er en utfordring i seg selv, men hvordan er det å være mamma i fengsel når barnevernet har tatt over omsorgen for barnet ditt? Det skal vår modige Røver Nora fortelle om. På Botsen prøver Røver Fredrik og Røver Mr. Black å finne ut av hvordan pensjonisttilværelsen blir for kriminelle. Og det blir god stemning når rapperen Jesse Jones tar turen fra cella si i Oslo Fengsel, og inn i Røverstudioet.
[PLAY]
460>_12047916
#104. Nå har alle uttalt seg om de påståtte forverrede tilstandene i gjengmiljøene i Oslo Øst, bortsett fra gjengene selv. Det syntes Røverne ble for dumt, så de har snakka med et gjengmedlem for å høre om folk flest har mye å frykte. Og i Bredtveit Kvinnefengsel har komiker Sigrid Bonde Tusvik tatt seg en tur. Tusvik er kjent for å være tøff i trynet, men hun ble superredd da hun var i fengsel, hvorfor og masse mer i nyeste sending fra Røverne.
[PLAY]
460>_12032523
#103. «Det sitter bare stygge damer i fengsel, fordi de pene slipper unna» Myten er sendt inn av en lytter og Røverne gir deg svaret på om det stemmer eller ikke i dagens sending. De innsatte i Bredtveit Kvinnefengsel har fått tilbake kondomene på besøksrommet, noe som får de til å stille hverandre spørsmålet; ”er sex i fengsel ok?”. I kjølevannet av drapet på en overgrepsdømt i Ringerike Fengsel tar gutta i Oslo Fengsel den vanskelige diskusjonen om soning med overgrepsdømte. Og gir kriminalomsorgen sin anbefaling til hva de mener burde gjøres for at ikke flere drap skjer i norske fengsler.
[PLAY]
460>_12018625
RøverRadion sending 44. I denne deilige utgaven fra 2015, utforsker røverne sin egen sårbarhet. Damene på Bredtveit åpner hjertene sine om vanskelighetene ved å være mor i fengsel. Du får høre Røvernes bidrag til en grønnere verden. Og Røver Simen kommer med en Røvertabbe fra den gangen han prøvde seg på identitessvindel. Og selvfølgelig en hel del mer!
[PLAY]
460>_12003907
#102. I følge Røverne i Bredtveit Kvinnefengsel er ukas gjest den perfekte innsatt. Det er skuespiller Henriette Steenstrup som har tatt turen denne gangen og hun gir deg blant annet svar på hvorfor hun gjerne vil bli fengslet i to uker. Det blir ampert i fengselsstudioet da redaksjonsmedlemmene diskuterer hvem som burde ta seg av visiteringen (strippingen) av kvinnelige innsatte. Og på Botsen vurderer de om Japans unike Shushi-Arrest er noe man burde innføre i Norge. NB! Sjenerende språk forekommer i denne episoden.
[PLAY]
460>_11989200
#101. Betyr det at man sitter i fengsel at man lever i sølibat? Det svarer damene fra Bredtveit på i dagens sending. De skal også gi deg svaret på hva det mest irriterende du kan gjøre i et kvinnefengsel er. På innsiden av murene snakker man ofte om at enkelte innsatte er soningsskada, men hva betyr det egentlig å være soningsskada og kan man bli frisk igjen? Og sitter du i soningskø må du høre etter for da har Røverne i Oslo Fengsel en viktig beskjed til deg!
[PLAY]

Previous Page  |  Next Page