History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Copy
460>_10163375
#118. Kan man skylde på barndommen sin for at man sitter i fengsel? Det er diskusjonen Røverne i Bredtveit Kvinnefengsel tar denne uka. Vår Røver Fredrik ble tidlig stemplet som problembarn, og havnet raskt i det kriminelle miljøet. I denne episoden deler han sin oppvekst med oss. Og har du lurt på hvorfor det har vært så mange bilbranner i Oslo den siste tiden, så har Røverne svaret.
[PLAY]
460>_12232859
#117. Du har sett han prøve å bli best på å stjele på TV, men i dag er programleder og DJ Abiel Tesfai på besøk i Bredtveit Kvinnefengsel. Hvordan han takler et miniopphold i fengsel og hvem han selv skulle sett i fengsel får du høre i denne splitter nye sendinga fra Røverne. I Oslo Fengsel kan vi høre at det er utfordrende tilstander etter at halve fengselet ble lagt ned. Og du skal også få høre hvordan og hvorfor man gir bøter i det kriminelle miljøet.
[PLAY]
460>_12221529
#116. I nyeste sending fra Røverne får du svar på alle disse spørsmålene: Hvor vanlig er kidnapping i Norge? Skal man si til barnet sitt at pappa sitter i fengsel? Hvorfor mener Røverne at det er ekstra vanskelig å miste noen mens man sitter inne? Hvordan foregår et fengselsbryllup? Og når er det greit å tyste?
[PLAY]
460>_12208980
#115. Programleder og komiker Bård Tufte Johansen deler twitterflauser, pengebruk og smuglingsmuligheter når han gjester Røver-Studioet i Oslo Fengsel. På Bredtveit diskuterer damene hva slags fordommer de selv hadde om fengsel før de ble satt bak lås og slå. Og vår Røver Fredrik har stilt det magiske spørsmålet, og har nå masse forventninger til sitt kommende gangsterbryllup som skal finne sted i Oslo Fengsel.
[PLAY]
460>_12184840
#114. Avdeling A, Oslo fengsel er lagt ned. Bli med Røverne når de tar farvel med blokka de og andre har vært tvunget til å sitte i gjennom mer enn hundre og femti år. Du får blant annet høre hvordan det var å sitte i fengsel i gamledager. Hva som skjedde da skolen inntok Oslo Fengsel. Og hvordan det er å jobbe som betjent i dag sammenliknet med 30 år siden.
[PLAY]
460>_12166550
#113. Hvor sjalu blir man når andre blir løslatt, om man selv sitter igjen på cella? Kjenner kriminelle igjen andre kriminelle på gata? Hvor mye slåssing er det i luftegården? Og blir man selvopptatt av å sitte i fengsel? Alle disse spørsmålene du ikke visste at du hadde – de skal du få svar på i nyeste sending fra Røverne!
[PLAY]
460>_12156006
#112. Vår Røver Sandy mistet benet sitt til rusen. I denne sendinga skal du få høre hvorfor hun begynte å ruse seg, og hvordan hun kom seg ut av det. Gutta i Oslo Fengsel har fått tilbake RøverAlex. Han har rukket å bli pappa siden sist, men hvor lett er det egentlig å være nybakt far i fengsel? Og RøverNora har gjort noe galt mens hun sitter inne, får hun da straff i straffen?
[PLAY]
460>_12140619
#111. Hvordan får man god duft på cella? Raner kriminelle hverandre? Hva skjer egentlig i Brugata i Oslo? Og hvordan er livet på et krisesenter? Alt dette får du svar på i nyeste sending fra Røverne.
[PLAY]
460>_12126072
#110. Hva som skjer med rivaliserende gjenger når de må sone sammen, skal du få svar på i denne sendingen. Og det blir vått og dyrt når Fredrik deler en real Røvertabbe. På Bredtveit har det kommet ett nytt tilskudd til redaksjonen, og den nye Røveren har litt andre utfordringer enn innsatte flest. Og om det er slik at kvinnelige innsatte sloss med kloring og lugging skal damene bekrefte eller avkrefte når de tar for seg en innsendt myte fra en lytter.
[PLAY]
460>_12117754
#109. De fleste som har begått terrorhandlinger i Europa har sitti i fengsel. I denne sendinga undersøker Røverne nærmere hvorfor innsatte er sårbare for å bli radikalisert. På Bredtveit har forfatter Åsne Seierstad tatt turen innom for å snakke om unge radikaliserte jenter. Og vår egen Røver Nora forteller om da hun selv holdt på å reise ned til Syria.
[PLAY]

Previous Page  |  Next Page