History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Copy
460>_12616825
#S2E12. Oslo Fengsel har fått en ny bilglad Røver, nemlig Haval, han er tidligere gjengmedlem. og han skal blant annet dele en ekte Røvertabbe. Å sende innsatte til soning i Nederland er et tilbakelagt kapittel i norsk kriminalomsorg. Regjeringen mener prosjektet har vært en suksess mens opposisjonen og interessegrupper mener prosjektet var en fiasko. Røverne tar oppvasken etter Prosjekt-Nederland. Og damene fra Bredtveit Kvinnefengsel lurer denne gangen på; hvem blir rusmisbruker?
[PLAY]
460>_12616825
#S2E11. Ran var mye enklere før skal vi tro vår Røver Steffen, hvorfor kan du høre i nyeste episode. På Bredtveit Kvinnefengsel har damene fått en ny Røver, hun heter Lorena og for henne har det å komme i fengsel vært redningen. Vi har besøk av Sofia Haugan, skaperen av dokumentarfilmen Røverdatter. Hun snakker med gutta i Oslo Fengsel om hvordan det er å ha en pappa som har levd et kriminelt liv. Og forretningsmannen Olav Thon skal få orden på «nye Plata», han vil bruke vektere for å jage bort rusmisbrukerne som holder til på Brugata. Men hvor skal de da dra? Røverne forsøker å tenke ut nye steder for narkomiljøet.
[PLAY]
460>_12616825
#S2E10. Mye kan gå galt når en Røver skal på tokt. I denne episoden av RøverRadion deler Steffen en ekte Røvertabbe fra den gang det var gull-lenker og rohypnol som gjaldt. Du skal også få høre om det virkelig er så givende å jobbe på Kaffebaren til Petter “Uteligger”, Erlik Kaffe, som man ser på TV. Og du får svar på om det faktisk er sånn at innsatte smugler inn ting opp der bak når de skal skal inn til soning.
[PLAY]
460>_12616825
#S2E09. Vil du unngå at huset ditt blir ranet, bør du lytte til sendinga. Du får også høre hvorfor det er verre å sone i ferier. Og hvordan føles det når rusen tar over for mammarollen? Vår modige Røver Sandy deler sin vanskelige historie.
[PLAY]
460>_12616825
#S2E08. Når du blir bura inne går det ikke bare utover deg. I nyeste sending av RøverRadion forteller vår Røver Erik om hvordan det føles å være pappa i fengsel. Du skal også bli kjent med vår nye Røver Steffen, som deler litt av hvordan han ”lurte” systemet sist gang han satt inne. Hva du har mellom beina avgjør hva slags rettigheter du får under soning. Derfor har damene på Bredtveit invitert Kriminalomsorgen for å høre hva de har tenkt å gjøre for å bedre kvinners rettigheter i fengsel.
[PLAY]
460>_12616825
#S2E07. Hva hadde du gjort, om du var hjemme hos mamma og pappa og politiet kom for å arrestere deg for noe veldig alvorlig? Du skal få høre hvordan en av våre Røvere reagerte da akkurat dette skjedde. Og for innsatte flest virker det som betjenter elsker å låse de inn på cella, men er det egentlig sånn? Du får svar på dette, men det er ikke alt, du får også svar på hvor mye mobbing er det i kvinnefengsel og hvem man slåss for i fengsel.
[PLAY]
460>-1510x1510+226+221_12616826
#S2E06. Norges mest kjente forsvarsadvokat, John Christian Elden diskuterer dårlige forsvarere og juging med gutta i Oslo Fengsel. Er du redd for ID-tyveri skal du få råd fra en tidligere svindler om hvordan du kan unngå det. Og vår Røver Espen mener at kjeft er bortkasta på han.
[PLAY]
460>-1510x1510+226+221_12616826
#S2E05. Hva ser du for deg når du skal forestille deg en kvinnelig innsatt? I denne sendinga får gutta i Oslo Fengsel besøk av en som har tilbragt store deler av høsten i Bredtveit Kvinnefengsel for å bli litt klokere på akkurat dette. Rockestjerne og programleder Thomas Seltzer er i studio og forteller om fordommer til gærne damer og veien ut av rusen.
[PLAY]
460>-1510x1510+226+221_12616826
#S2E04. Mange vil nok se for seg at den typiske mobberen er en som ender opp i fengsel, men det er mange bak lås og slå som har vært på andre siden også. I denne episoden skal vi få høre en personlig historie om hvordan mobbing ble starten på en kriminell livsstil. Og vi skal høre fra en mamma som opplevde sitt livs største mareritt da hennes 13 år gamle sønn tok livet sitt på grunn av mobbing. Og lurer du på hva som flyr over muren inn i Oslo Fengsel, har gutta noen historier til deg.
[PLAY]
460>-1510x1510+226+221_12616826
#S2E03. Man snakker stadig om eldrebølgen i Norge, men hva skjer når andelen gamlinger i fengsel øker? Hva som gjøres for de eldre bak murene og hvordan det er å være bestemor i fengsel skal du få høre i vår nyeste episode. Du får også høre hvor mye man tenker på å rømme når man er på fremstilling og vår Røver Preben har kommet på en helt spesiell VIP-liste han helst skulle vært foruten, nemlig VIC-lista til politiet.
[PLAY]

Previous Page  |  Next Page